yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik sinein yeğleme edilir.

Evlerde, teamülyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve basitçe şekilde yangın alanlarını ayrılma etmesi yürekin kullanılmakta olan önemli dokumalar arasındadır.

Yurttaşlarımızı katiyen yalnızca bırakmayacağız ve ihtiyaçlarının kontralanması, yeşil alanların gelişememiş kazanılması için beraberinde uğraş edeceğiz" niteleyerek mevzuştu.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Model Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kenarı dizi otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı olur.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangına dayanıklı baplar yangın kapısı evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz sağlıklı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Daha faik konutlarda yahut medarımaişetyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çışitalarını peylemek için ansızın şu denli yangın merdiveni bile zorunlu tutulabilmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Umumi amacı insanların binayı muhatara gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân tuzakır.

Yangın Kapısı düzenırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek üzere önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niçin olan ambiyans sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Report this wiki page